Finnair indfører Economy Comfort

Af Kenneth Karskov
Efterhånden er det mere reglen end undtagelsen, at de europæiske flyselskaber tilbyder Premium Economy på de lange oversøiske flyvninger. Selv Lufthansa, der i mange år var arg modstander af mellemklassen, har introduceret Premium Economy på selskabets langdistanceflyvninger. Nu blander Finnair sig også i kampen. I løbet af efteråret 2014 lancerer Finnair et “Economy Comfort” produkt i den forreste del af turistklassekabinen om bord på Finnairs interkontinentale fly.

Mere plads

Der vil ikke være tale om en dedikeret kabine med bredere sæder, bedre mad og mere service – som det ses på f.eks. SAS Plus hos Scandinavian Airlines, Comfort Class hos Turkish Airlines, Premium Club hos LOT Polish Airlines eller Premium Economy hos Air France – men om et initiativ, hvor de forreste sæder i Economy kabinen får ekstra plads. Således vil der være op til 13 cm mere benplads for Finnair passagerer på Economy Comfort. Det kan bestemt også gøre en forskel på en lang flyvetur – ikke kun til knæene, men også hvis du skal balancere en bærbar på bordet foran dig. Economy Comfort indgår uden ekstragebyr i bookingklasserne Y, B og H, når du rejser med Finnair til Asien eller USA. Det er ligeledes gratis for guld- og platinmedlemmer af Finnair Plus bonusprogrammet

Economy Comfort fordele

– Op til 13 cm mere benplads end standardsæder på Economy Class – Støjreducerende hovedtelefoner – Personlige komfortsæt, der blandt andet indeholder en sovemaske, sokker, ørepropper, tandbørste og tandpasta – Prioriteret boarding og hurtig exit – Mere behagelig nakkestøtte (vil blive installeret på de fleste fly i løbet af foråret 2015)


Posted

in

by