RSS

BREAKING NEWS

Officielt: Royal Jordanian åbner rute til København

Af Kenneth Karskov // Så er det officielt: København får endnu en interkontinental rute, når flyselskabet Royal Jordanian begynder at flyve mellem København og Jordans hovedstad, Amman, d. 3. juni 2018. "København bliver den 45. destination i Royal Jordani…

A380 reddet - Emirates bestiller 36 fly mere

Af Kenneth Karskov // Emirates køber 20 nye dobbeltdækkerfly og får en option på yderligere 16 eksemplarer af verdens største passagerfly, og dermed kan Airbus holde gang i produktionen af det enorme fly frem til 2029. Der er et nærmest symbiotisk forhold …

Det vrimler med nye USA ruter - og nu kommer tre mere...!

Af Kenneth Karskov // Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 - Dallas og Cleveland - men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet t…

  • 1
  • 2
  • 3

Turkish Airlines med store Airbus A330 til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Der bliver endnu mere komfortabelt at rejse med Turkish Airlines til sommer. Det tyrkiske medlem af Star Alliance har nemlig valgt at indsætte de store Airbus A330 fly på ruten til København.

Det drejer sig om afgangen Turkish Airlines TK1783 og TK1784 mellem Istanbul Ataturk og København, som vil få glæde af den store maskine. TK1784 er formiddagsafgangen fra København, som afgår kl. 11:15.

Ombord på Airbus A330 flyet er der bedre plads og skærme til alle, så det bliver den samme oplevelse at flyve den korte tur til Istanbul, som passagererne kender fra Turkish Airlines’ lange oversøiske ruter.

For passagererne på Business Class bliver forskellen endnu mere markant, da disse kunder kan se frem til at få en stol, der kan trylles om til en seng, og enorme mængder benplads. Det er ikke sikkert, at der bliver tid til at prøve sengen af på de tre timer, som det tager at flyve til Istanbul, men under alle omstændigheder giver det markant bedre oplevelse end på de små fly.

Med til historien hører dog, at Turkish Airlines generelt har god plads på deres fly, og på Airbus A321-afgangene fra København er der faktisk personlige skærme ved alle sæder – også på Economy Class.

Læs om oplevelsen på Turkish Airlines A330 her: www.flybranchen.dk/test-turkish-airlines-business-class-til-asien/

Herover: Benpladsen på Turkish Airlines A330-200 Business Class