RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber ifølge Tripadvisor

Af Kenneth Karskov // Tripadvisor har afholdt deres årlige Travelers' Choice prisuddeling, og i 2018 er det Singapore Airlines, som rejsesiden kårer til verdens bedste flyselskab. Tripadvisors liste er baseret på de mange anmeldelser, som millioner af brug…

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

Af Kenneth Karskov // Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen. ”T…

Icelandair får fabriksnye fly

Af Kenneth Karskov // Bedre plads i kabinen og nye vinduer med bedre udsyn. Sådan præsenterer Icelandair fordelene for passagererne ved deres nye fly, Boeing 737 MAX 8. Det islandske flyselskab har længe været trofast overfor Boeing og har en lang traditio…

  • 1
  • 2
  • 3

Turkish Airlines med store Airbus A330 til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Der bliver endnu mere komfortabelt at rejse med Turkish Airlines til sommer. Det tyrkiske medlem af Star Alliance har nemlig valgt at indsætte de store Airbus A330 fly på ruten til København.

Det drejer sig om afgangen Turkish Airlines TK1783 og TK1784 mellem Istanbul Ataturk og København, som vil få glæde af den store maskine. TK1784 er formiddagsafgangen fra København, som afgår kl. 11:15.

Ombord på Airbus A330 flyet er der bedre plads og skærme til alle, så det bliver den samme oplevelse at flyve den korte tur til Istanbul, som passagererne kender fra Turkish Airlines’ lange oversøiske ruter.

For passagererne på Business Class bliver forskellen endnu mere markant, da disse kunder kan se frem til at få en stol, der kan trylles om til en seng, og enorme mængder benplads. Det er ikke sikkert, at der bliver tid til at prøve sengen af på de tre timer, som det tager at flyve til Istanbul, men under alle omstændigheder giver det markant bedre oplevelse end på de små fly.

Med til historien hører dog, at Turkish Airlines generelt har god plads på deres fly, og på Airbus A321-afgangene fra København er der faktisk personlige skærme ved alle sæder – også på Economy Class.

Læs om oplevelsen på Turkish Airlines A330 her: www.flybranchen.dk/test-turkish-airlines-business-class-til-asien/

Herover: Benpladsen på Turkish Airlines A330-200 Business Class