RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Dreamlineren forsinket… igen!

  • Written by:

Boeings længe ventede 787 bliver endnu engang forsinket. En kort udtalelse fra Boeing fortæller, at de første fly ikke vil blive leveret før første kvartal af 2011. Første destination til det nye fly er offentliggjort, første bud på interiøret er offentliggjort og første selskab til at flyve det nye fly er offentliggjort. Nu mangler vi bare at få maskinerne K64998ud af fabrikkerne og passagererne ombord.

De mange forsinkelser byder dog efterhånden på store problemer for de mange selskaber, der har bestilt eksemplarer af Dreamlineren. Flere af disse sider tilbage med gamle 767’ere, der trænger til at blive skiftet ud, men som de krampagtigt holder fast i, indtil de nye fly kommer (det gælder f.eks. LOT og Air Seychelles). Og jo mere forsinket Boeing bliver, jo længere tid bliver de gamle fly i luften. Så for alle parters skyld, så lad os krydse fingre for, at Boeing denne gang kan holde hvad de lover.