RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

KLM arbejder på ny Business Class

  • Written by:

Flyselskabet KLM arbejder sammen med førende hollandsk designer Hella Jongerius om den nye “World Business Class”, der vil blive installeret i 2013.

KLM installerer ny Business Class i 2013

Den hollandske designer skal være med til at revitalisere interiøret ombord på flyene til de lange oversøiske strækninger. Valget af designer skal understrege selskabets stolthed i dets hollandske rødder.

Tanken er, at Business Class kabinen skal have en ordentlig omgang, så der kommer et helt nyt “look & feel”. Blandt forbedringer er også ‘flat beds’ – en stol, der kan trylles om til en 180 grader flad seng – hvor de nuværende stole kun når ned i 170-175 grader og således hælder en smule.

Initiativet med at få en designer ind over interiøret skal ses i sammenhæng med KLM’s andre tiltag på Business Class, hvor den tre-stjernede Michelin kok Jonnie Boer står for menuen, modehuset Viktor & Rolf laver den lille toilettaske og designeren Marcel Wanders står bag et nyt spisestel.

KLM vil installere den nye Business Class på det første fly i juni 2013. Selskabets Boeing 747 vil være de første maskiner, der får en tur. Detaljer fra den nye kabine vil blive afsløret i anden halvdel af 2012.