SAS Economy Extra efter nedskæringerne

Af Kenneth Karskov
Da SAS tidligere på året skar ned i servicen på de oversøiske flyvninger lød der ramaskrig. Det fællesskandinaviske flyselskab – der ligesom fodboldlandsholdet er noget alle har en holdning om – fjernede de gratis sodavand mellem måltiderne på Economy, og så stod himmel og jord i et. Kommentarfelter flød over med galde og vurderinger af, at nu ville kunderne ikke finde sig i mere. [caption id="attachment_3060" align="alignright" width="321" caption="SAS Economy Extra"][/caption] Her nogle måneder senere har stormen lagt sig, og sodavands-skandalen er glemt. Hvad der dengang gik hen over hovedet på mange var, at der samtidig var en åbnet op for en række forbedringer af produktet.

Mere synligt personale

SAS havde bl.a. en ambition om at skrue op for servicen på Economy Extra ved at gøre personalet mere synlige på mellemklassen. Der blev også genindført “Cocktail Hour” på alle de lange flyvninger for Economy Extra passagererne, som til gengæld måtte vinke farvel til Champagne og den lille pose med flyverbriller og sokker. Så hvordan er SAS Economy Extra anno 2013? Flybranchen.dk har testet mellemklassen på turen til Shanghai. Læs her: Test: SAS Economy Extra oversøisk


Posted

in

by