Se de bedste spisesteder i USA’s lufthavne

Af Kenneth Karskov
Lufthavne og flyveture kan være oplevelser fulde af dårlig mad. Det gælder lige fra mistænkelig mad på flyet til helt vanvittigt prissatte mad og drikkevarer på landjorden. Det er sjældent at flyrejser er rene gourmetoplevelser – omend der naturligvis findes undtagelser – men så meget desto mere interessant forekommer artiklen fra CNN omkring ‘Best eats at 20 busiest U.S. airports‘. I artiklen kan du finde tips til de bedste madsteder i USA tyve største lufthavne.

God mad i amerikanske lufthavne

I Fort Lauderdale International (FLL) – som fra efteråret får en direkte rute fra København, når Norwegian åbner deres første langrute fra Danmark – skal du kigge forbi Food Network Kitchen. Her kan du både sætte dig ned og spise, men også tage lidt god mad med på farten.
Når SAS åbner direkte rute fra København til San Fransisco International (SFO), så bliver der mulighed for at besøge Cat Cora’s Kitchen ved Gate 55, der serverer en forfinet udgave af ‘comfort food’ med økologiske ingredienser.
Sidst, men ikke mindst, lyder opfordring til Honolulus lufthavn på Hawaii som følger: ‘Spis hjemmefra…’
Du kan se hele CNN’s liste med bedste restauranter i USA’s 20 største lufthavne her: Best eats at 20 busiest U.S. airports


Posted

in

by