Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde. Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.

Smag på flymaden
Af Kenneth Karskov
Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde. Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.
Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde. Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.
by
Tags: