RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Smag på flymaden

Af Kenneth Karskov

Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde.

Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.

Gourmet, Champagne og Airbus A380

“Med ’Height Cuisine’ giver vi derfor de besøgende mulighed for at smage vores menu, der skal serveres på det helt nye A380 fly, som har første flyvning i efteråret. Samtidig kan gæsterne agere ’flymad- og vinrådgivere’ i vores masterclasses, hvor de får lov at smage flere flymenuer samt champagne, afternoon tea, ost og vin,” fortæller Mark Tazzioli, British Airways’ Menu Design Manager.

British Airways har tidligere medvirket i en tv-udsendelse, hvor stjernekokken Heston Blumenthal tager livtag med den svære disciplin. Hvis du nogensinde har klaget over flymaden, så er dette et must-see – læs mere her: Hemmeligheden bag flymaden