RSS

BREAKING NEWS

Flere fly-anmeldelser: 5 nye - og én klassiker du SKAL se

Af Kenneth Karskov // Nye flyanmeldelser kommer løbende til her på Flybranchen.dk, og arkivet med test af luftens produkter vokser hele tiden. På den måde kan du kigge med og se, hvad du kan forvente dig af flyveturen, inden du bestiller en billet med det påg…

1 million amerikanere flyver til København

Af Kenneth Karskov // Antallet af amerikanere i Københavns lufthavn er fordoblet på syv år. Flere direkte ruter og mange flere afgange over Atlanten har givet en betydelig vækst i antallet af amerikanske flyrejsende i København, viser en ny opgørelse fra Købe…

Air India fejrer 1 år i København

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Air India fejrede sin 1 års fødselsdag i Danmark ved et stort arrangement i Odd Fellow Palæet i København. Blandt de mange hundrede inviterede var diplomater, erhvervsfolk, rejsebranche og presse. Fra scenen i O…

  • 1
  • 2
  • 3

Smag på flymaden

Af Kenneth Karskov

Madfestivalen Taste of London finder sted fra den 20.-23. juni, og i år medvirker British Airways, der vil give de besøgende et indblik i, hvad det vil sige at lave mad til spisende passagerer i 10 kilometers højde.

Udfordringen med flymad er, at smags- og lugtesansen reduceres med op til 30 procent ombord – samt at der er tale om mad, der bliver tilberedt på landjorden og så varmet op i flyets små køkkener.

Gourmet, Champagne og Airbus A380

“Med ’Height Cuisine’ giver vi derfor de besøgende mulighed for at smage vores menu, der skal serveres på det helt nye A380 fly, som har første flyvning i efteråret. Samtidig kan gæsterne agere ’flymad- og vinrådgivere’ i vores masterclasses, hvor de får lov at smage flere flymenuer samt champagne, afternoon tea, ost og vin,” fortæller Mark Tazzioli, British Airways’ Menu Design Manager.

British Airways har tidligere medvirket i en tv-udsendelse, hvor stjernekokken Heston Blumenthal tager livtag med den svære disciplin. Hvis du nogensinde har klaget over flymaden, så er dette et must-see – læs mere her: Hemmeligheden bag flymaden