Af Kenneth Karskov

Air France KLM vil have en større bid af markedet i Danmark, og væksten skal komme fra Jylland. Det fortæller landechef for Air France KLM i Danmark, Guillaume Glass, i et interview med Flybranchen.dk.

“Air France KLM skal vokse i Danmark og væksten skal primært komme fra vores jyske destinationer”, fortæller han og peger på succesen med afgange fra Billund og Aalborg til lufthavnene i Amsterdam og Paris.

Air France KLM vil vokse i Danmark

“Mere overordnet så kommer fokus til at være på destinationer i Europe og USA for vores vedkommende”, siger landechefen, der tiltrådte stillingen tidligere i år.

De vigtige ferierejsende

For det fransk-hollandske flyselskab kommer der også større fokus på de ferierejsende.

“Air France KLM står stærkt blandt de forretningsrejsende – og her tænker jeg som udgangspunkt ikke på Business Class passagerer, men på folk der skal på forretningsrejse – men vi skal kæmpe mere på at få fat i flere ferierejsende”, fortæller han.

“Det er her hvor konkurrencen er virkelig hård, for lavprisselskaber vokser hurtigt, men vi vil forsøge at være mere aggresive”, siger Guillaume Glass.

By Kenneth

Kenneth Karskov er journalist, radiovært og eventyrer. Han har skrevet om rejser i 20 år for de største aviser, magasiner og på Flybranchen.dk