Air France KLM: Væksten skal komme fra Jylland

Af Kenneth Karskov

Air France KLM vil have en større bid af markedet i Danmark, og væksten skal komme fra Jylland. Det fortæller landechef for Air France KLM i Danmark, Guillaume Glass, i et interview med Flybranchen.dk.

“Air France KLM skal vokse i Danmark og væksten skal primært komme fra vores jyske destinationer”, fortæller han og peger på succesen med afgange fra Billund og Aalborg til lufthavnene i Amsterdam og Paris.

Air France KLM vil vokse i Danmark

“Mere overordnet så kommer fokus til at være på destinationer i Europe og USA for vores vedkommende”, siger landechefen, der tiltrådte stillingen tidligere i år.

De vigtige ferierejsende

For det fransk-hollandske flyselskab kommer der også større fokus på de ferierejsende.

“Air France KLM står stærkt blandt de forretningsrejsende – og her tænker jeg som udgangspunkt ikke på Business Class passagerer, men på folk der skal på forretningsrejse – men vi skal kæmpe mere på at få fat i flere ferierejsende”, fortæller han.

“Det er her hvor konkurrencen er virkelig hård, for lavprisselskaber vokser hurtigt, men vi vil forsøge at være mere aggresive”, siger Guillaume Glass.