Norwegian åbner direkte rute til Tel Aviv fra København

Af Kenneth Karskov
Norwegian lancerer en ny, direkte rute til den israelske hovedstad og badeby, Tel Aviv. Ruten får tre ugentlige afgange med opstart den 11. april 2014. Priserne for en billet til Tel Aviv starter fra kr. 499,- enkeltbillet uden bagage. ”Jeg er meget glad for, at vi kan tilbyde vores danske passagerer en spændende ny, direkte rute til Tel Aviv. Byen tilbyder sine besøgende en fantastisk blanding af badeferie og storby,” siger Johan Bisgaard Larsen, Informationschef i Norwegian.

En af verdens 10 bedste strandbyer

Det prestigefyldte magasin National Geographic har udnævnt Tel Aviv til en af verdens ti bedste strandbyer med en vidunderlig 13 km lang strand med muligheder for både afslapning og motion. Tel Aviv har også fået tildelt en tredjeplads blandt verdens bedste storbyer af Lonely Planet, og og her er det byens afslappede liberale kulturliv, der hyldes. “Antallet af nordiske turister i Israel stiger med flere procent om året. Alene det seneste år rejste 85.500 nordiske besøgende til Israel, hvilket er en stigning på 5 % i forhold til 2012. Vi er meget glade for den nye, direkte rute og ser en stor mulighed for at få flere danske ferie- og forretningsrejsende til at opdage Israel”, siger Erika Samuelsson, der er PR-ansvarlig i den israelske stats turistbureau for de nordiske og baltiske lande.

Modstand mod lavpris

Der har i Israel været en modstand mod at tillade lavprisselskaber at flyve til landet. Frygten er. at de lave priser vil tage livet af det nationale flyselskab, El Al. Det nationale israelske flyselskab er underlagt en række strenge sikkerhedskrav, som gør deres operation dyrere end lavprisselskabernes, er argumentet. Israel og EU har underskrevet en “open skies” aftale, som vil give adgang til Israel for flere europæiske lavprisselskaber, som dog først træder i kraft i 2018.


Posted

in

by