RSS

Cathay Pacific udvider i Europa

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Cathay Pacific åbner ny rute til Europa. Denne gang er det Zürich, der får glæde af daglige flyvninger til Hong Kong med et af verdens bedste flyselskaber.

Den 29. marts 2015 letter første afgang med Cathay Pacific mellem Hong Kong og Zürich. Cathay Pacific vil benytte den store Boeing B777-300ER på ruten, som vil være indrettet med fire klasser ombord: First Class, Business Class, Premium Economy samt Economy.

Flere direkte ruter

Den nye rute følger op på åbningen af ruten mellem Hong Kong og Manchester, og markerer et endegyldt opgør med Cathay Pacifics hidtidige strategi om at betjene få store lufthavne – London, Frankfurt og Paris – med mange frekvenser.

Tanken var, at de rejsende hellere ville have mange frekvenser at vælge mellem, og derfor foretrak at flyve ind til de store hubs mod at have et rigt udbud af afgange på forskellige tidspunkter af dagen.

Virkeligheden anno 2014 er nok nærmere, at passagererne foretrækker direkte ruter frem for den lange tur via London, Frankfurt eller Paris. Derfor er Cathay Pacific i gang med en langsom udbredelse af rutenetværket og satser på flere europæiske lufthavne.

Cathay Pacific til København?

I den forbindelse er rygtet om en rute til København dukket op i flere omgang. Hong Kong er den destination fra København som flest passagerer rejser, men uden at lufthavnen har en direkte rute dertil.

Med dagens annoncering af Zürich som destination er det tydeligt, at der bliver kigget på nye destinationer i Cathays hovedkvarter i Hong Kong. Kilder i Cathay Pacific mener dog ikke, at vi kommer til at se en rute til København før tidligst i 2016.

Cathay Pacific hører hjemme i den pulserende millionby Hong Kong, og er bredt anerkendt som et af verdens bedste flyselskaber. Cathay Pacific er af Skytrax blevet tildelt fem stjerner for service og komfort ombord.

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…