RSS

BREAKING NEWS

Luftbro til Folkemødet 2019 med 50 EKSTRA afgange

Af Kenneth Karskov // Hvis du aldrig har været til Folkemødet på Bornholm, så kan det være overvældende at læse, at et flyselskab må indsætte hele 50 ekstra afgange for at dække efterspørgslen. Folkemødet samler over 100.000 mennesker i Allinge på Bornholm…

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS snart klar med nye langrutekabine

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

SAS giver de store Airbus fly et længe tiltrængt løft. Det første ombyggede fly kommer i luften i midten af februar med nye sæder, nyt underholdningssystem og wifi.

SAS’ Airbus 330-fly Erik Viking er i slutfasen af en omfattende renovering, der skal forny hele kabinen. Det er startskuddet til en større investering, hvor syv eksisterende fly i langruteflåden bygges om sideløbende med, at nye fly kommer til i løbet af efteråret 2015.

Flyene ombygges løbende, hvilket gør, at de fleste fly vil have nye kabiner i slutningen af året. Erik Viking kommer i første omgang til at flyve mellem København og USA. Det næste ombyggede fly forventes at være i luften i slutningen af marts og kommer først og fremmest til at flyve mellem Stockholm/Oslo og USA.

Gigantisk ansigtsløftning

“Vi glæder os meget til snart at kunne præsentere de nye kabiner for vores kunder. Det kommer til at betyde et kæmpe løft for SAS, og det vil give vores kunder en helt ny rejseoplevelse”, siger Eivind Roald, Executive Vice President Commercial hos SAS.

Det er ikke nogen hemmelighed, at SAS produktet har haltet efter konkurrenterne. Den nye kabine er en gigantisk ansigtsløftning, og vil give SAS en kabine, der bringer dem op på siden af de bedste i Europa.

På SAS Go (Economy Class) vil der være 31”/32” mellem sæderne, hvilket svarer til international standard. Sæderne bliver opstillet i 2-4-2 konfiguration, og der vil være on-demand underholdningssystem med 9” HD-skærme. Samtidig kommer der én stikkontakt pr. stolepar og egen USB-port.

På SAS Plus (Premium Economy) vil der være et sæde mindre i bredden i forhold til Economy. Her bliver konfigurationen 2-3-2, og afstanden mellem stolerækkerne er 38”. På SAS Plus vil der være 12” HD-skærme, og egen egen stikkontakt og egen USB-port.

På SAS Business (Business Class) bliver konfigurationen 1-2-1, så alle har en gangplads. Stolene vil kunne laves om til helt flade senge med mindst 196 cm sengelængde. Her bliver skærmene igen lige et nøk større end på SAS Plus (Premium Economy), så de ender på 15” i den allerforreste del af flyet. Hertil kommer egen stikkontakt og egen USB-port, så den medbragte elektronik ikke løber tør undervejs.

Læg hertil, at der bliver installeret trådløs internetopkobling, som vil være tilgængelig i hele flyet.

SAS Go Economy Class long-haul cabin

ANDRE NYHEDER FRA FLYBRANCHEN.DK

Kig ind i Thailands dyreste hotel

Vil du betale en formue for et hotel bygget i træ, hvor alle går barfodet rundt og personalet er klædt…

Luftbro til Folkemødet 2019 med 50 EKSTRA afgange

Af Kenneth Karskov // Hvis du aldrig har været til Folkemødet på Bornholm, så kan det være overvældende at læse, at…

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over…

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne…

Icelandair overtager konkurrenten WOW air

Af Kenneth Karskov // Den islandske flykrig ser ud til at have fundet en vinder. Icelandair med sine 81 år på…

Nu gælder Ryanairs nye regler: Håndbagage koster ekstra

Af Kenneth Karskov // Fra 1. november koster det ekstra at have en rullekuffert med i kabinen hos Ryanair. Det var…

Første rute fra Europa til amerikansk sydstatsby

Af Kenneth Karskov // Engang hed byen Charles’ Towne. Det blev så til Charleston, og i brede kredse er byen måske…