RSS

Læs 5 nye fly-anmeldelser

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Tag med Qatar Airways på Economy Class til Asien, få et kig indenfor i Singapore Airlines nye Business Class og Premium Economy kabine, få et indtryk af turen i ‘den lille flyver’ – Boeing 737 – som SAS sender over Atlanten på ruten til Boston og se hvordan Finnair har skudt sig op i den europæiske superliga med indretningen af deres nye Airbus A350.

1.

Tag med ombord på turen til Asien med Qatar Airways. Selskabet er ofte fremhævet som et af de mest luksuriøse, hvilket passer 100% på de dyre Business Class pladser, men er oplevelsen tilsvarende høj på de bageste sæder?

Tag med på turen fra København via Doha til Denpasar på Bali, ombord på Boeing 787 Dreamliner og Boeing 777. Især sidstnævnte har det mellemøstlige selskab pakket med sæder, hvilket gør det til knap så luksuriøs en oplevelse.

Læs her: Test: Qatar Airways Economy Class til Asien

2.

SAS har åbnet en ny rute fra København til Boston, men i modsætning til selskabets andre oversøiske flyvninger til Asien og USA, så foregår Boston-flyvningerne ikke på en af de store Airbus A330 og A340, men med den lille Boeing 737-700.

Det er samme flytype, som plejer at transportere passagerer rundt på de korte ruter i Europa., men over Atlanten til Boston på den amerikanske østkyst er der knap 8 timers flyvning.

Læs her: Test: SAS Business på Boeing 737 til Boston

3.

Singapore Airlines har længe tøvet med at indføre “Premium Economy” på selskabets oversøiske flyvninger. Argumentet har været, at med en Economy Class helt i topklasse, så var der ikke nogen grund til en mellemklasse.

Nu har Singapore Airliens skiftet mening og Premium Economy kabinen er klar på de første fly. Læs hvordan Singapore Airlines – et af verdens førende flyselskaber – sætter niveauet for Premium Economy.

Læs her: Test: Singapore Airlines Premium Economy

4.

Ved samme lejlighed kan du også tage et kig ind i Singapore Airlines spektakulære Business Class kabine, der måske er verdens bedste. Sædet er næsten bredt nok til at to kan sidde ved siden af hinanden, og når øjenlågene bliver tunge kan det forvandles til en 180 grader flad seng.

Komforten er således helt i top. og det samme er servicen, hvilket altid har været det fem-stjernede flyselskabs varemærke. Se hvordan turen foregår på de dyre pladser foran i flyet

Læs her: Test: Singapore Airlines Business Class

5.

Finnair flyver til en lang række kendte og mindre kendte rejsemål i Asien, og nu kan selskabet også prale af en af Europas bedste Business Class kabiner.

Finnerne er de første i Europa til at flyve med Airbus’ nye superfly A350, og er der skruet helt op for komforten ombord – og servicen følger godt med!

Læs her: Test: Finnair Airbus A350 til Asien

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…