Ny rute til Los Angeles

Af Kenneth Karskov
Los Angeles får besøg af endnu et europæisk flyselskab. Denne gang bliver det Polens medlem af Star Alliance, LOT Polish Airlines, der vil betjene det solrige Californien. LOT Polish Airlines er på vej ud af en hård tid, hvor selskabet har balanceret på kanten af konkurs, men nu er det polske flyselskab kommet styrket ud på den anden side. Fra 3. april 2017 vil LOT flyve fire gange om ugen non-stop mellem Warszawa og Los Angeles (LAX), og dermed også give danske rejsende en ekstra mulighed for at komme til Californien. Turen med LOT fra København via Warszawa til Los Angeles tager 16 timer og 40 minutter. Prisen for en returbillet fra Danmark til Californien starter netop nu ved kr. 3.198,- tur/retur inklusive bagage med det polske flyselskab. Los Angeles bliver det polske flyselskabs ottende oversøiske rute. Fem går til USA, henholdsvis New York JFK, New York Newark, Chicago og Los Angeles og tre til Asien, nemlig Beijing, Tokyo og Seoul. Ruten til den sydkoreanske hovedstad åbner d. 17. oktober i år. LOT kan prale af en af Europas yngste flyflåder, og den nye rute til Los Angeles vil blive fløjet med en af selskabets Boeing 787 Dreamliner fly. Ombord er maskinen indrettet i tre forskellige klasser: LOT Business Class med 18 sæder, der kan lægges 180 grader fladt (2-2-2 konfiguration). [caption id="attachment_3435" align="alignnone" width="800"]Business Class på LOT's Dreamliner (foto: Kenneth Karskov) Business Class på LOT’s Dreamliner (foto: Kenneth Karskov)[/caption] LOT Premium Class (2-3-2 konfiguration) (læs anmeldelse her), som består af 21 store, behagelige lænestole. [caption id="attachment_3436" align="alignnone" width="800"]Premium Economy på LOT's Dreamliner (foto: Kenneth Karskov) Premium Economy på LOT’s Dreamliner (foto: Kenneth Karskov)[/caption] LOT Economy Class, der er indrettet med 9 sæder i hver række, tre sæder ved vinduerne og tre sæder i midten af flyet (3-3-3 konfiguration). [caption id="attachment_3437" align="alignnone" width="800"]LOT Economy Class på det polske flyselskabs Dreamliner (foto: Kenneth Karskov) LOT Economy Class på det polske flyselskabs Dreamliner (foto: Kenneth Karskov)[/caption]


Posted

in

by