RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

SAS har taget hul på Miami ruten

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Første SAS fly er både lettet og landet i Miami, og dermed er der direkte forbindelse fra både Oslo og København til den mest folkerige by i det sydlige Florida. Ifølge flyselskabet har de rejsende taget rigtigt godt i mod den nye rute.

I Københavns Lufthavn blev passagererne på den første flyver til Miami budt på amerikanske pandekager og mocktails, og der blev klippet en obligatorisk snor inden afrejse. Ikke som normalt en rød snor, men naturligvis en SAS-blå snor.

“Vi har set meget frem til åbningen af ruterne til Miami. Vores passagerer har allerede taget godt imod ruterne og stort set begge fly er fyldte,” siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

SAS flyver fra København til Miami tre gange om ugen – mandag, torsdag og lørdag – og de øvrige fire dage går flyet fra Oslo til Miami. SK953 fra København til Miami afgår om morgen kl. 9.35 og lander i Miami kl. 13:50. Returflyvningen til København afgår kl. 15:50 fra Miami og har ankomst i Kastrup kl. 7:10 dagen efter.

SAS vil flyve året rundt til Miami og benytter en Airbus A330-300 på ruten, som er indrettet med selskabets splinternye kabiner. Det betyder bl.a. skærm i alle sæder, som kan starte og stoppe film, musik og spil efter behag.

Desuden er der trådløst internet ombord, hvilket koster ekstra for passagererne i SAS Go (Economy Class), men er gratis for passagererne på SAS Business (Business Class).

Flyvetiden til Miami er lige over ti timer og priserne for en returflyvninger starter lige nu ved kr. 3.999,- inklusive 1 stykke bagage á 23 kg, mad og drikke ombord samt gratis sædevalg ved check-in 22 timer før afgang.