RSS

SAS har taget hul på Miami ruten

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Første SAS fly er både lettet og landet i Miami, og dermed er der direkte forbindelse fra både Oslo og København til den mest folkerige by i det sydlige Florida. Ifølge flyselskabet har de rejsende taget rigtigt godt i mod den nye rute.

I Københavns Lufthavn blev passagererne på den første flyver til Miami budt på amerikanske pandekager og mocktails, og der blev klippet en obligatorisk snor inden afrejse. Ikke som normalt en rød snor, men naturligvis en SAS-blå snor.

“Vi har set meget frem til åbningen af ruterne til Miami. Vores passagerer har allerede taget godt imod ruterne og stort set begge fly er fyldte,” siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

SAS flyver fra København til Miami tre gange om ugen – mandag, torsdag og lørdag – og de øvrige fire dage går flyet fra Oslo til Miami. SK953 fra København til Miami afgår om morgen kl. 9.35 og lander i Miami kl. 13:50. Returflyvningen til København afgår kl. 15:50 fra Miami og har ankomst i Kastrup kl. 7:10 dagen efter.

SAS vil flyve året rundt til Miami og benytter en Airbus A330-300 på ruten, som er indrettet med selskabets splinternye kabiner. Det betyder bl.a. skærm i alle sæder, som kan starte og stoppe film, musik og spil efter behag.

Desuden er der trådløst internet ombord, hvilket koster ekstra for passagererne i SAS Go (Economy Class), men er gratis for passagererne på SAS Business (Business Class).

Flyvetiden til Miami er lige over ti timer og priserne for en returflyvninger starter lige nu ved kr. 3.999,- inklusive 1 stykke bagage á 23 kg, mad og drikke ombord samt gratis sædevalg ved check-in 22 timer før afgang.

Flere nyheder

Er flyselskabernes "luksusmåltider" pengene værd?

Af Kenneth Karskov// Du skal ikke have fløjet mange gange, førend du levende kan forestille dig dette scenarie: Foran dig…

Billund Lufthavn på jagt efter vild rekord: Vil fordoble passagertallet

Af Kenneth Karskov // Billund lufthavn vil være endnu større og investerer mange hundrede millioner i nye bygninger og anlæg. Det…

Suite med egen dør: Her er British Airways' nye Business…

British Airways har løftet sløret for deres længe ventede nye Business Class. Og det er artige sager, som…

Lufthansa vokser: 10% flere rejsende fra Danmark

Lufthansa gruppen har godt fat i de flyrejsende fra Danmark. I løbet af 2018 steg trafikken med over 10% til…

Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

Af Kenneth Karskov // Norwegian åbner en ny dansk indenrigsrute, når det norske lavprisselskab kaster sig over ruten København-Billund. I forvejen…

Test: easyJet - skrabet, men fint

Af Kenneth Karskov // Flyselskab: easyJet Rute: Berlin Tegel til København Rutenummer: U2 5687 Klasse: Lavpris easyJet er et af Europas originale lavprisselskaber. Hvad der…