RSS

BREAKING NEWS

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for at flyve hjem fra San Fransisco på biobrændstof. Biobrændstof er 2-3 gange så dyrt som almindeligt flybrændstof, og derfor er det en s…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Nyheder

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes. Dermed er Københavns Lufthavn vokset fra syv til ti franske ruter i løbet af blot to år. "Nantes er et utroligt spændende rejse…

Flyselskab i betalingsstandsning

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er Avianca Brasil, som ikke længere kan betale regningerne. De brasilianske regler gør, at selskabet kan fortsætte fly…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den nye feature hedder "Point sharing", og er den ene af to nyheder fra SAS. Den anden nyskabelse er et livsvarigt guldkort, kaldet "L…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint besøg til åbningen af ruten, så det første fly kunne komme afsted på fornemmeste vis. Erhvervsminister Rasmus Jarlov var dog…

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Singapore Airlines bringer luftens ypperste luksus til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines byder fra efteråret på endnu mere luksus i luften. Det sker når selskabet sætter et nyt, luksuriøst fly ind på ruten til København og dermed præsenterer danskerne for luksus, som ingen andre flyselskaber kan matche på ruter fra Kastrup.

I slutningen af oktober sætter Singapore Airlines en Boeing 777-300ER ind på ruten til Danmark. Med det ny fly kommer flere luksusprodukter til, hvilket blandt andet betyder to nye kabineklasser.

På den nuværende flytype, som Singapore Airlines bruger på ruten til København, er der kun Economy Class og Business Class at vælge mellem. Fremover får danske rejsende fire forskellige kabineklasser tilbudt: Economy Class, Premium Economy (ny), Business Class og First Class (ny).


Herover: Premium Economy på Singapore Airlines nye fly

Premium Economy er et produkt som andre flyselskaber har haft stor succes med på ruter til og fra Danmark. Mellemklassen er henvent til rejsende, der ønsker mere plads og lidt ekstra luksus i luften, men ikke vil betale for Business Class.

En flybillet med Singapore Airlines på Economy Class på ruten København – Singapore koster kr. 5.699,-, mens Premium Economy kampagnepriser starter ved kr.  kr. 7.299,-. Når Singapore Airlines kører disse kampagner, så er forskellen altså blot på kr. 1.600,- mellem almindelig økonomiklasse og Premium Economy.

Blandt fordele på Premium Economy er et bredere sæde, et menukort med bedre mad samt Champagne.

Se flere billeder fra Singapore Airlines’ nye Premium Economy her: “Test: Singapore Airlinnes Premium Economy


Herover: Et typisk menukort på Premium Economy med Singapore Airlines

Udover Premium Economy får de danske rejsende også mulighed for at flyve på Singapore Airlines’ nyeste Business Class. Det er en overdådig oplevelse med masser af plads, en stor lækker læderstol der kan blive til en flad seng samt udsøgt med og drikke.

Den nye kabine er indrettet med solo-sæder i vinduesrækker og to stole i midten af kabinen. Alle pladser på Business Class bliver omtalt som suiter og stolen er hele 71 cm bred. Der er der ingen af konkurrenterne, der kan slå!

Prisen for en returbillet København – Singapore med Singapore Airlines på Business Class starter ved. kr. 12.499,- når selskabet kører kampagner.

Se flere billeder fra Singapore Airlines’ Business Class her: “Test: Singapore Airlinnes Business Class

Herover: Singapore Airlines’ nye Business Class med 70 cm brede sæder

Sidst men ikke mindst lancerer Singapore Airlines First Class på flyet til København. FirstClass er den ypperste form for luksus, som ruteflyselskaberne tilbyder, men også til priser som er langt uden for rækkevidde for almindeligt rejsende.

Den vilde luksus med Dom Perignon, caviar og personlige suiter koster på turen fra København til Singapore og retur kr.52.874,-.

First Class er en kabineklasse, som andre selskaber har forsøgt sig med i København, men uden held. Tilsyneladende er passagerergrundlaget for disse helt dyre billetter ikke til stede i Danmark, så både Emirates og Thai Airways har opgivet at sælge First Class på ruter ud af København efter at have forsøgt sig i en periode.

Singapore Airlines sender det nye fly til København d. 30. oktober – OBS ny dato er 10. august 2017 – og dagen efter foretager det sin første tur retur til Singapore. Boeing 777-300ER flyet er indrettet med i alt 264 pladser, fordelt på fire sæder på First Class, 48 på Business Class, 28 i Premium Economy og 184 på Economy Class.

Prisekssempler

Kampagnepriser på ruten København – Singapore med Singapore Airlines
(fundet den 19. juni 2017)
– Economy Class 5.699,-
– Premium Economy 7.299,-
– Business Class 12.499,-
– First Class 53.874,-


Herover: Business Class suite på Singapore Airlines’ nye fly til København

Flere nyheder

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes.…

Flyselskab i betalingsstandsning

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint…

“Sir, we have upgraded you to Business Class”

Af Kenneth Karskov // “Sir, we have upgraded you to Business Class”. Det findes ganske enkelt ikke en bedre sætning at…

For første gang i 6 år får alliance nyt medlem

Af Kenneth Karskov // Det marrokanske flyselskab Royal Air Maroc træder ind i oneworld alliancen. Det er første gang i seks…

Stort selskab forlader fly-alliance

Af Kenneth Karskov // 85 millioner årlige passagerer. Det tal alene gør China Southern Airlines til en magtfaktor i kinesisk luftfart…

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når…