Singapore Airlines bringer luftens ypperste luksus til København

Af Kenneth Karskov
Singapore Airlines byder fra efteråret på endnu mere luksus i luften. Det sker når selskabet sætter et nyt, luksuriøst fly ind på ruten til København og dermed præsenterer danskerne for luksus, som ingen andre flyselskaber kan matche på ruter fra Kastrup. I slutningen af oktober sætter Singapore Airlines en Boeing 777-300ER ind på ruten til Danmark. Med det ny fly kommer flere luksusprodukter til, hvilket blandt andet betyder to nye kabineklasser. På den nuværende flytype, som Singapore Airlines bruger på ruten til København, er der kun Economy Class og Business Class at vælge mellem. Fremover får danske rejsende fire forskellige kabineklasser tilbudt: Economy Class, Premium Economy (ny), Business Class og First Class (ny). Herover: Premium Economy på Singapore Airlines nye fly Premium Economy er et produkt som andre flyselskaber har haft stor succes med på ruter til og fra Danmark. Mellemklassen er henvent til rejsende, der ønsker mere plads og lidt ekstra luksus i luften, men ikke vil betale for Business Class. En flybillet med Singapore Airlines på Economy Class på ruten København – Singapore koster kr. 5.699,-, mens Premium Economy kampagnepriser starter ved kr.  kr. 7.299,-. Når Singapore Airlines kører disse kampagner, så er forskellen altså blot på kr. 1.600,- mellem almindelig økonomiklasse og Premium Economy. Blandt fordele på Premium Economy er et bredere sæde, et menukort med bedre mad samt Champagne. Se flere billeder fra Singapore Airlines’ nye Premium Economy her: “Test: Singapore Airlinnes Premium Economy Herover: Et typisk menukort på Premium Economy med Singapore Airlines Udover Premium Economy får de danske rejsende også mulighed for at flyve på Singapore Airlines’ nyeste Business Class. Det er en overdådig oplevelse med masser af plads, en stor lækker læderstol der kan blive til en flad seng samt udsøgt med og drikke. Den nye kabine er indrettet med solo-sæder i vinduesrækker og to stole i midten af kabinen. Alle pladser på Business Class bliver omtalt som suiter og stolen er hele 71 cm bred. Der er der ingen af konkurrenterne, der kan slå! Prisen for en returbillet København – Singapore med Singapore Airlines på Business Class starter ved. kr. 12.499,- når selskabet kører kampagner. Se flere billeder fra Singapore Airlines’ Business Class her: “Test: Singapore Airlinnes Business Class Herover: Singapore Airlines’ nye Business Class med 70 cm brede sæder Sidst men ikke mindst lancerer Singapore Airlines First Class på flyet til København. FirstClass er den ypperste form for luksus, som ruteflyselskaberne tilbyder, men også til priser som er langt uden for rækkevidde for almindeligt rejsende. Den vilde luksus med Dom Perignon, caviar og personlige suiter koster på turen fra København til Singapore og retur kr.52.874,-. First Class er en kabineklasse, som andre selskaber har forsøgt sig med i København, men uden held. Tilsyneladende er passagerergrundlaget for disse helt dyre billetter ikke til stede i Danmark, så både Emirates og Thai Airways har opgivet at sælge First Class på ruter ud af København efter at have forsøgt sig i en periode. Singapore Airlines sender det nye fly til København d. 30. oktober – OBS ny dato er 10. august 2017 – og dagen efter foretager det sin første tur retur til Singapore. Boeing 777-300ER flyet er indrettet med i alt 264 pladser, fordelt på fire sæder på First Class, 48 på Business Class, 28 i Premium Economy og 184 på Economy Class.

Prisekssempler

Kampagnepriser på ruten København – Singapore med Singapore Airlines (fundet den 19. juni 2017) – Economy Class 5.699,- – Premium Economy 7.299,- – Business Class 12.499,- – First Class 53.874,- Herover: Business Class suite på Singapore Airlines’ nye fly til København