“Hej Copenhagen” – flyselskab vil lokke irakere, egyptere og libanesere til Danmark

Af Kenneth Karskov
“Hej Copenhagen” er navnet på en ny kampagne fra flyselskabet Royal Jordanian, der skal lokke rejsende fra Jordan, Irak, Libanon, Kuwait, Emiraterne, Saudia-Arabien og Egypten til Danmark. Kampagnen kommer forud for, at Royal Jordanian begynder direkte flyvninger mellem København og Amman, hovedstaden i Jordan, den 3. juni. Den nye rute er nemlig ikke kun for danskere, der skal til Mellemøsten, men i lige så høj grad tiltænkt rejsende fra Mellemøsten, der skal til København. For at lokke denne kundegruppe til den nye rute lancerer Royal Jordanian attraktive kampagnepriser fra en række mellemøstlige lande. Economy Class tur/retur til København fra Mellemøsten koster i kampagneperioden mellem 2.100 til 4.000,- afhængig af hvor rejsen starter. Fra Amman ligger prisen på JD299 (ca. 2.560,- danske kroner), fra Irak koster det $449 (ca. 2.300 danske kroner), fra Saudi-Arabien SAR 2439 (ca. 3.942 danske kroner), fra De Forenede Arabiske Emirater UAE 2105 (ca. 3.475 danske kroner), fra Kuwait KWD 206 (ca. 4.150 danske kroner) og fra Cairo EGP 2.140 (ca. danske kroner). Oveni hatten giver Royal Jordanian dobbelt op på bonuspoint og et ekstra stykke bagage på de flyrejser, som bliver booket inden d. 15. april og fløjet inden 15. december 2018 fra disse destinationer. Den første flyvning med Royal Jordanian på ruten mellem Danmark og Jordan er 3. juni 2018, og derefter vil selskabet flyve turen mellem Danmark og Jordan tre gange om ugen med et Airbus A320 fly. Stort set samtidig med at Royal Jordanian åbner en rute mellem København og Amman, vil også Norwegian begynde at flyve mellem de to hovedstader. Det norske lavprisselskab flyver til Jordan første gang d. 8. maj og derefter to gange om ugen. Vil du have et indtryk af oplevelsen ombord på Royal Jordanian, så læs anmeldelsen af turen med Royal Jordanian mellem Amsterdam og Amman på Economy Class her: www.flybranchen.dk/test-royal-jordanian-economy-class-til-amman [embed]https://www.flybranchen.dk/test-royal-jordanian-economy-class-til-amman/[/embed]


Posted

in

by