easyJet boarding TXL Berlin Tegel

Ny easyJet rute til Amsterdam

Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet easyJet vil åbne en ny rute fra København til Amsterdam d. 29. marts 2020. Dermed bliver easyJet det fjerde flyselskab, der betjener ruten mellem de to europæiske hovedstæder.

”Vi er glade for at tilføje denne nye rute til København til vores rutenetværk ud af Amsterdam,” udtaler William Vet, der er landechef for easyJet i Holland. “Det er også første gang, vi flyver til Skandinavien fra Amsterdam, og vi glæder os over vores kunders mulighed for at drage nytte af vores helårlige rute med afgange på alle ugens dage,” siger han

I forvejen flyver SAS og KLM flyver adskillige gange dagligt mellem København og Amsterdam, og på de fleste dage bliver dette suppleret af en afgang med Norwegian.

Nu kommer easyJet så og tilføjer en daglig afgang på forbindelsen mellem de to hovedstæder. Lavprisselskabets flyvninger vil få forskellige ankomst- og afgangstidspunkter i løbet af ugen. De fleste dage vil der være tale om en tidlig morgenafgang fra Amsterdam og så en formiddagsretur fra København, men enkelte dage kommer flyet først afsted fra Amsterdam op ad formiddagen.

Amsterdam er en af Københavns Lufthavns mest populære ruter. I 2018 steg antallet af passagerer til og fra den hollandske hovedstads lufthavn med 6 procent, mens der sidste år var en vækst på to procent.

easyJet leverer et klassisk lavprisprodukt i luften, og du skal manøvrere igennem en række tillægstjenester for at få fingre i de lave priser. Læs mere om ved at flyve med easyJet her: Rutetjek: easyJet – skrabet, men fint


Posted

in

by