Den store motor på de splinternye Airbus A350 fly (foto: Kenneth Karskov)

SAS genoptager USA-flyvninger

Af Kenneth Karskov

Fra. 10. juni 2019 vil det igen blive muligt at flyve med SAS direkte til USA. Flyselskabet genoptager nemlig ruterne fra København til New York og Chicago.

Nyheden kommer i forlængelse af, at flere og flere lande tager hul på genåbningingen. Dermed forventer flyselskabet en stigende interesse efter flyrejser, og den spirende optimisme får SAS til at vende tilbage på en række ruter fra begyndelsen af juni.

Det gælder ikke kun New York og Chicago, men også en række andre destinationer bliver nu genåbnet. Fra 2.juni vil SAS igen flyve mellem Danmarks to største byer, Aarhus og København, og den 8. juni genåbner SAS tre ruter fra København til henholdsvis Amsterdam, Stavanger og Bergen.

“Ud over de destinationer og ruter, som vi nu føjer til rejseprogrammet, har SAS planer om at tilbyde flere fly og rejsemål i takt med, at forskellige landes anbefalinger bliver lempet og efterspørgslen på rejser stiger i Skandinavien og globalt,” skriver SAS i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun i Danmark, at SAS skruer op for aktiviteten. Også Sverige og Norge får flere ruter tilbage, og faktisk betyder dette, at SAS fordobler kapaciteten i juni måned. SAS går fra 15 til 30 fly i produktion, hvilket fortæller alt om, hvor lidt rejseaktivitet, der var i maj måned.

Ombord på SAS-flyene vil det dog være en anden oplevelse, der møder passagerer, end før COVID-19. Det er blandt andet obligatorisk at bære mundbind på alle SAS fly. Læs mere her: “Mundbind er krav, hvis du flyver med SAS“.

SAS rute-opdateringer

Fra 1. juni
ARN-SFT Stockholm – Skellefteå
Fra 2. juni
CPH-AAR København – Aarhus
Fra 8. juni
CPH-AMS København – Amsterdam
CPH-BGO København – Bergen
CPH-SVG København – Stavanger
SVG-ABZ Stavanger – Aberdeen
ARN-HEL Stockholm – Helsingfors
ARN-TKU Stockholm – Turku
ARN-MMX Stockholm – Malmö
ARN-KLR Stockholm – Kalmar
Fra 10. juni
CPH-EWR København – New York
CPH-ORD København – Chicago
Fra 15. juni
ARN–AGH Stockholm – Ängelholm


Posted

in

by