Norwegian short haul crew

Officielt: Norwegian vender retur til Danmark

Af Kenneth Karskov

Efter tre måneders pause genoptager Norwegian fra 1. juli flyvninger mellem Aalborg og København.

Danmarks største indenrigsrute bliver den første rute udenfor Norge, som Norwegian opererer siden corona-krisens start for tre måneder siden. I mellemtiden har Norwegian balanceret på afgrundens rand, og udelukkende fløjet norsk indenrigsflyvning.

“Vi er glade for igen at kunne byde vores kunder velkommen ombord på vores rute mellem Aalborg og København. Vi fået rigtigt mange henvendelser fra kunder, der ville høre, hvornår vi kom tilbage. Det sætter vi rigtig stor pris på, for det viser, at folk værdsætter vores gode produkt, service og selvfølgelig gode priser, som vi er kendte for, siger Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul i Norwegian.

Norwegian har flere år i træk været det største flyselskab på ruten, men i de tre måneder, hvor international luftfart har været stort set lukket ned, har det lille flyselskab DAT set sit snit til at bevæge sig ind på Aalborg ruten med tre daglige afgange.

Dermed bliver konkurrencen intensiveret på København-Aalborg ruten. Norwegian starter flyvningerne den 1. juli med Boeing 737-fly, og har planlagt tre daglige afgange fra mandag til fredag og fire rundture i weekenden.

Også Norwegian har indført en række tiltag for at sikre både kunders og personales sikkerhed og sundhed ombord.

  • Rejsende, som er seks år eller ældre, skal benytte mundbind, når de rejser med også, sådan som det er anbefalet af europæiske luftfartsmyndigheder. Med mundbind bidrager man til at gøre rejsen tryggere, både for sig selv og for sine medpassagerer.
  • Passagerer bedes holde afstand under boarding og deboarding.
  • Passagerer bliver fordelt i kabinen, så de sidder med størst mulig afstand. Midtersæderne er de sidste, der tages i brug. Passagerer, der rejser sammen, vil blive placeret ved siden af hinanden.
  • Der er ingen servering om bord for at mindske kontakte mellem vores rejsende og vores ansatte.
  • Flyene desinficeres grundigt i henhold til strenge retningslinjer, og vi har ekstra fokus på kontaktpunkter om bord. Dermed minimeres risikoen for både passagerer og kabinepersonale.
  • Alle Norwegians fly er udstyret med avanceret luftfiltrering, der fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi anvendes på sygehuses operationsstuer. Luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minut, sådan at vores kunder kan følge sig trygge, når de rejser med Norwegian.
  • Undersøgelser viser, at risikoen for at blive smittet ombord er lav. Skulle der opstå mistanke om smitte om bord, er der rutiner og udstyr på plads for at kunne håndtere det.

Posted

in

by