SAS personale i uniform (foto: SAS)

SAS forlænger Eurobonus-status med endnu et år

SAS har meddelt dets Eurobonus medlemmer, at selskabet vil forlænge de nuværende medlemsniveauer med yderligere 12 måneder. Det sker fordi det fortsat er svært at komme ud at rejse.

Af Kenneth Karskov

Du vil kunne nyde din diamant, guld- eller sølvstatus i yderligere 12 måneder med SAS – også selvom du ikke har rejst med dem i det forgange år.

Nyheden kommer belejligt for de mange loyale SAS rejsende, som ikke har været ude at flyve i lang, lang tid. Med rejserestriktioner, nedlukninger og karantænekraver det svært at komme rundt i verden. Til visse lande er der ligefrem umuligt, og dermed er det ikke nemt at optjene bonuspoint hos flyselskaberne i denne tid.

SAS tager konsekvensen af dette. Derfor tilgodeser flyselskabet nu de mest ihærdige og loyale kunder med et statusforlængelse på 12 måneder. SAS valgte også at forlænge Eurobonus medlemmernes elitestatus sidste år, men det er altså blevet nødvendigt at gøre det igen.

SAS forlænger automatisk din status, hvis din kvalificeringsperiode ender mellem 31. maj – 31. august 2021. SAS skriver, at “det er forudsætning, at du har opnået dit niveau ved egen fortjeneste, enten via optjening af Basispoint, Statuspoint, rejser med SAS og Widerøe, eller hvis dit medlemskab tidligere er blevet automatisk forlænget af os”.

Hvis du er guld eller højere i Eurobonus programmet, så vil SAS også lade denne forlængelse indgår i kvalifikationsperioden for Lifetime Gold.

Kan vi snart komme ud at flyve igen?

Og lad os så krydse fingre for, at vi snart kan komme ud at flyve igen, for ellers kan den status jo være lige meget at have. SAS forventer selv, at efterspørgslen på flyrejser vil stige i løbet af foråret og sommeren.

Det bliver sandsynligvis ikke de lange rejser, som vi kommer til at kaste os over i første omgang. SAS satser i hvert fald benhårdt på et forårs- og sommer program bestående af en række destinationer ved Middelhavet. En håndfuld nye destinationer dukker op med afrejse fra påsken 2021, det gælder bl.a. Cypern og Kreta.

Samtidig bliver der skruet op for Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Rom og Athen. Det sender et tydeligt signal om, at hvis rejsebranchen kommer i gang igen i løbet af det sene forår eller sommeren, så bliver det i høj grad med fokus på de nære destinationer. Det er ikke i USA eller Asien, som selskabet forventer vi vil rejse til i stor stil, men destinationer i eller omkring Europa.


Posted

in

by