Norwegians nye start: Rekonstruktion gennemført

I dag markerer Norwegian, at selskabet har gennemført rekonstruktionsprocesserne, der blev igangsat i november 2020. Selskabet kan nu se fremad. Norwegian har efter dette en betydeligt styrket økonomi, en tilpasset flyflåde og en forenklet og slagkraftig organisation.

“Det er en glædens dag, og den markerer en ny begyndelse for Norwegian. Et norsk flyselskab med lang historie, mange arbejdspladser, og som har stor værdi for rejsebranchen og det øvrige samfund er blevet reddet”, siger Jacob Schram, koncernchef i Norwegian.

Pandemien har udløst en krise uden sidestykke for Norwegian og flybranchen generelt. Efter et halv år med krævende rekonstruktionsprocesser i både Irland og Norge, kan Norwegian nu slå fast, at processerne er gennemført, og at resultatet er vellykket.

Det er et konkurrencedygtigt og finansielt robust Norwegian, der går fremtiden i møde.

“Jeg vil rette en stor tak til alle, der har troet på os igennem denne periode. Vi har været helt afhængige af støtten fra nuværende og tidligere ansatte, forretningspartnere og aktionærer, kreditorer og ikke mindst kunder. Norwegian er en væsentlig aktor i europæiske luftfart, og det vil vi fortsætte med ved at tillykke god service, stærke priser og attraktive destinationer”, siger Jacob Schram.

Pandemien vil fortsat påvirke flybranchen et stykke tid. I perioden, der kommer, vil høj grad af fleksibilitet og fortsatte tilpasninger fortsat være vigtige. Myndighederne planer for gradvis genåbning af samfundet er positive signaler, og Norwegian vil i sommer åbne for flere afgange og flere destinationer i Norden og resten af Europa.


Posted

in

by