Køb ekstra bagage, bedre siddeplads og fast-track på automaten i lufthavnen

Norwegian har testet nye funktioner på selvbetjeningskioskerne i lufthavnene. Det giver helt nye muligheder, når du tjekker ind på flyet.

Af Kenneth Karskov

Norwegian har leget med funktionerne på deres check-in automater i lufthavnen, så du fremover vil kunne tilkøbe ekstra bagage, Priority Boarding og en bedre siddeplads på flyet.

Der er sågar mulighed for at købe fasttrack, hvis du ankommer til lufthavnen i sidste øjeblik til din Norwegian-afgang. Det kan være smart, hvis du nødigt vil hænge i den lange kø ved sikkerhedskontrollen.

Indtil videre er resultaterne positive, beretter Norwegian. Flere tusinde har allerede benyttet sig af muligheden, og sædebooking er en klar vinder blandt passagererne.

Skræddersy flyrejsen helt frem til afgang

Fra begyndelsen af marts kunne rejsende med Norwegian benytte sig af opgraderingen i selvbetjeningskioskerne i Københavns Lufthavn.

Flyselskabet har tilføjet flere funktioner, så passagererne kan tilføje services ved ankomst i lufthavnen. Det giver mulighed for, at skræddersy din rejse til helt frem til afrejse.

Siden opgraderingen, har flere tusinde rejsende benyttet sig af mulighederne – og det mest populære er at booke sæde ved check-in i automaten. 

Norwegian check-in skranker i Københavns Lufthavn (Foto: Kenneth Karskov)
Norwegian check-in skranker i Københavns Lufthavn (Foto: Kenneth Karskov)

Vilde med at vælge sæde

“Vi har testet sædebooking i kioskerne i lidt over en uge, og indtil videre har kunderne taget imod opgraderingen med åbne arme. Dette har været særligt populært,” siger Knut Olav Irgens Høeg, Executive Vice President for IT og Business Services i Norwegian.

Hos Norwegian koster det ekstra at vælge sæde. Hvis du ikke foretager et sædevalg, så får du automatisk tildelt en plads.

Det er her, hvor det kan være interessant at betale for et andet sæde, hvis du er utilfreds med den siddeplads, computeren har givet dig.

“Vi ser også, at muligheden for at tilføje bagage, Fast Track i sikkerhedskontrollen og Priority Boarding er populært blandt passagererne,” fortsætter Knut Olav Irgens Høeg.

Norwegian har allerede implementeret de nye muligheder i selvbetjeningskioskerne i langt de fleste lufthavne, som selskabet benytter. 

Norwegian flyver klar til afgang (foto: Norwegian /PR)
Norwegian flyver klar til afgang (foto: Norwegian /PR)

Posted

in

by