RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Femstjernet flyselskab i problemer

  • Written by:

Jeg har tidligere skrevet begejstret omkring produktet ombord hos det indiske flyselskab Kingfisher Airlines, bl.a. i min test af selskabets Business Class – der  er i absolut verdensklasse – men også i min gennemgang af deres Economy Class.

Kingfisher stifter og indisk playboy, Dr. Vijay Mallya

Produktet ombord er noget af det ypperste jeg har oplevet, og derfor er det trist at læse, at Kingfisher Airlines nu er i økonomiske problemer. Flyselskabet har aldrig givet overskud, men nu er de tvunget til at sætte 15 fly på jorden fordi der mangler penge i kassen, skriver Reuters.

Kingfisher Airlines flåde er dermed skrumpet fra 69 fly i slutningen af 2010 til blot 40 maskiner ét år senere. I samme periode er der barberet 67% af børsværdien af selskabet.

Kingfisher AIrlines står overfor at indtræde i oneworld alliancen senere i år.