Finnair cabin crew

Finnair: Op til tre daglige fly til Bangkok

Af Kenneth Karskov
17 gange om ugen vil Finnair sende et langdistancefly fra Helsinki til Bangkok. Det betyder som minimum to daglige afgange i vintersæsonen og visse dage endda tre daglige afgange mellem Finland og Thailand. Finnair skruer op for Bangkok i vintersæsonen fra 30. december 2014 til 27. marts 2015 med tre ekstra afgange, som gør Finnair til det europæiske flyselskab med flest flyvninger til Bangkok.

Flest flyvninger til Bangkok

De ekstra afgange kommer i vintersæsonen, hvor efterspørgslen på Thailand er størst. Når vejret er allerværst på disse breddegrader, så passer det med at klimaet er bedst muligt i Thailand, så december, januar og februar er traditionelt travle for turistindustrien i Thailand. SAS har ligesom Finnair har ekstra fokus på Bangkok om vinteren. SAS flyver direkte til Bangkok fra København i vinterhalvåret, hvor trafikken er størst, mens de lukker ruten i sommerperioden, og overlader den til Thai Airways. Finnairs ekstra ekstra afgange til Bangkok flyver hver tirsdag, torsdag og lørdag, og returflyet letter onsdag, fredag og søndag. De nye aftenflyvninger bliver med Airbus A340. Finnair har netop nu tilbud på billetter København – Bangkok tur/retur til kr. 4.259,- på Economy Class og kr. 14.160,- på Business Class.


Posted

in

by