RSS

Air France præsenterer ny First Class “La Première”

Af Kenneth Karskov

Mens andre selskaber skærer den dyre First Class væk, så satser Air France og præsenterer en helt ny kabine til selskabets allerbedste kunder.

“La Première” er navnet på den ekslusive First Class hos Air France, og dermed holder det franske flyselskab fast i strategien omkring fire klasser ombord på selskabets langdistancefly: Economy Class, Premium Economy og Business Class og First Class.

I et marked hvor Emirates satte nye standarder med deres private kabiner – som de markedsfører som “suiter” – har de priviligerede First Class rejsende været delt i to lejre. Hvor nogle synes, at de lukkede døre giver en ypperlig fornemmelse af privatliv, så mener andre, at de sidder klemt inde i en lille æske og misser fornemmelsen af rummeligheden i kabinen.

Rul gardinet for

Air France forsøger med det nye La Première sæde at forene de to. En åben kabine med masser af rum, men med et gardin, der kan trækkes for, til de passagerer som ønsker maksimal privatliv. Således får du din egen lille hule, og skal ikke bekymre dig om andre passagerer, når søvnen trænger sig på.

Air France er det første flyselskab i verden til at forsøge med denne model, så det skal blive spændende at følge de rejsendes reaktioner på initiativet.

Farverne i kabinen er afdæmpede og harmoniske, holdt i isblå og lysegrå nuancer, som skal udstråle en underspillet elegance, samt den karakteristiske Air France rød som går igen i logoet.

Kabinen har flere overraskende detaljer, bl.a. en natlampe, der giver det en hjemlig fornemmelse. Sæderne er opstillet 1-2-1 med ét sæde ved vinduet og to i midten, særligt velegnet til par som måtte rejse sammen.

Til Afrika, Asien og USA

Den nye First Class kabine vil blive installeret på selskabets 19 Boeing 777-300 fly i en ekslusiv kabine med blot fire sæder på hver maskine. Første fly med den nye La Premiére kabine skal efter planen stå klar i september 2014.

Markedet for First Class retter sig især mod de forretningstunge asiatiske destinationer, visse afrikanske destinationer samt en håndfuld lufthavne i USA. Således udgør Los Angeles, Washington og New York JFK samlet set en tredjedel af al Air France’s First Class trafik, men også et marked som Kina ser en stigende efterspørgsel efter de allerdyreste pladser.

Air France er et af kun fire europæiske selskaber, der stadig tilbyder First Class (de tre andre er Lufthansa, SWISS og British Airways), og med den nye kabine puster det franske flyselskab nyt liv i den ypperste luksus i luften.

Se hele præsentationen af Air Frances nye La Première First Class her – klik her.

Air France First Class La Premiere NEW seat

Air France First Class La Premiere kabine

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…