Sådan er SAS’ nye luksusklasse “SAS Plus”

Af Kenneth Karskov
Jeg sidder på et midtersæde. Drikker en øl af et plastkrus. Spiser nogle kartoffelchips. SAS Plus er det ypperste som SAS kan præstere indenfor Europa og Norden, efter selskabet afskaffede Business Class og Economy Extra tidligere på året. Men hvor andre europæiske selskaber har skruet op for charmen på deres europæiske Business Class, så går SAS den stik modsatte vej. Det fællesskandinaviske selskab har skåret produktet ind til benet, og går turen til en af de nordiske destinationer, så er der ingen mad ombord – kun snacks at vælge mellem! På samme måde kan du sagtens ende i et midtersæde, og så er der ikke megen luksus over oplevelsen. Læs her hvad du kan forvente af en tur med SAS i luksusklassen: “Test: SAS Plus”


Posted

in

by