RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu kommer endnu en rute til Tallinn

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det er blevet populært at flyve til Tallinn. To konkurrerende selskaber flyver i dag 25 gange om ugen mellem København og hovedstaden i Estland, og fra næste sommer vil endnu et selskab blande sig i kampen om kunderne.

Det er airBaltic, som kaster sig ind i konkurrencen på København-Tallinn ruten med fire ugentlige rundture. I forvejen tilbyder SAS to daglige afgange til Tallinn, mens selskabet Nordica byder ind med 11 ugentlige afgange mellem de to byer.

airBaltic vil forbinde den danske og estiske hovedstad hver mandag, onsdag, fredag og søndag – fra d. 2. juni 2019 med selskabets moderne Airbus A220-300 (læs evt. “Her er den nye Airbus A220“).  Priserne starter ved kr. 325 for en enkeltbillet uden bagage til Tallinn.

København – Tallinn bliver en ny tilføjelse til airBaltics i øvrigt omfattende rutekort, som også tæller flyvninger fra Billund og København til Riga, hovedstaden i Letland. Netop den lettiske stat ejer 80% af aktierne i airBaltic, mens de resterende 20% tilhører en dansk rigmand.

airBaltic flyver til mere end 70 destinationer fra de baltiske hovedstæder Riga, Tallinn og Vilnius, og lufthavnen i Riga er en nem og bekvem lufthavn for forbindelser videre til en række spændende destinationer i Rusland, SNG-landene (bl.a. Kasakhstan, Azerbaijan og Hviderusland) samt Mellemøsten.