Nu kommer endnu en rute til Tallinn

Af Kenneth Karskov

Det er blevet populært at flyve til Tallinn. To konkurrerende selskaber flyver i dag 25 gange om ugen mellem København og hovedstaden i Estland, og fra næste sommer vil endnu et selskab blande sig i kampen om kunderne.

Det er airBaltic, som kaster sig ind i konkurrencen på København-Tallinn ruten med fire ugentlige rundture. I forvejen tilbyder SAS to daglige afgange til Tallinn, mens selskabet Nordica byder ind med 11 ugentlige afgange mellem de to byer.

airBaltic vil forbinde den danske og estiske hovedstad hver mandag, onsdag, fredag og søndag – fra d. 2. juni 2019 med selskabets moderne Airbus A220-300 (læs evt. “Her er den nye Airbus A220“).  Priserne starter ved kr. 325 for en enkeltbillet uden bagage til Tallinn.

København – Tallinn bliver en ny tilføjelse til airBaltics i øvrigt omfattende rutekort, som også tæller flyvninger fra Billund og København til Riga, hovedstaden i Letland. Netop den lettiske stat ejer 80% af aktierne i airBaltic, mens de resterende 20% tilhører en dansk rigmand.

airBaltic flyver til mere end 70 destinationer fra de baltiske hovedstæder Riga, Tallinn og Vilnius, og lufthavnen i Riga er en nem og bekvem lufthavn for forbindelser videre til en række spændende destinationer i Rusland, SNG-landene (bl.a. Kasakhstan, Azerbaijan og Hviderusland) samt Mellemøsten.