SAS genåbner yderligere ruter i juli

Af Kenneth Karskov

I sidste uge meldte SAS ud, at de i løbet af juli måned ville flyve til 35 forskellige destinationer i Europa og USA. I mellemtiden har udenrigsministeriet lanceret en plan for nye rejsevejledninger, som træder i kraft d. 27. juni, og det har øget interessen for at komme ud at rejse markant. Derfor tager SAS nu konsekvensen og skruer op for rutenetværket i juli måned.

“Efter præsentationen af opdaterede rejsevejledninger i Danmark torsdag, har SAS oplevet stigende efterspørgsel og interesse for rejser i Europa,” skriver selskabet i en pressemeddelelse.

SAS vil genåbne syv nye ruter med afgang i juli måned, og derudover kommer en række destinationer til at få flere ugentlige frekvenser. I juli vil SAS i tillæg til det allerede præsenterede juli-trafikprogram flyve til følgende syv destinationer fra København:

• Chania 
• Olbia
• Venedig
• Pisa
• Pula
• Thessaloniki
• Warszawa
Derudover øger SAS frekvensen på disse ruter fra København:

• Athen
• Malaga
• Nice
• Oslo
• Reykjavik
• Færøerne
• Stockholm
• Chicago
• New York

Vær opmærksom på, at der fortsat er krav om mundbind i de danske lufthavne samt ombord på flyet. Derudover vil der gælde en række særlige regler omkring rejsen, bl.a. er der ingen servering undervejs. Det er også vigtigt, at du holder dig orienteret omkring rejselandets anbefalinger for færden i det offentlige rum, f.eks. krav om mundbind.

Læs mere her: “Mundbind er krav, hvis du flyver med SAS


Posted

in

by