SAS personale i uniform (foto: SAS)

SAS åbner Bangkok-rute (igen)

SAS vender tilbage til Bangkok i Thailand med en direkte rute fra København. Første flyvning bliver d. 30. oktober 2023 med Airbus A350.

Af Kenneth Karskov

Det er mere end ni år siden, at SAS sidst fløj direkte mellem København og Bangkok. I mellemtiden har Thai Airways (og i en periode også Norwegian) stået for at sende danske rejsende fra Danmark til Thailand.

SAS har skævet mere til erhvervslivets favoritdestinationer i Asien, såsom Shanghai og Tokyo (som SAS fortsat vil betjene tre gange ugentligt i vinterprogrammet 202/24), fordi de forretningsrejsende typisk er villige til at betale mere for flybilletten end de ferierejsende.

Men nu vender det skandinaviske flyselskab tilbage til en af danskernes yndlingsrejsemål: Thailand.

Sådan flyver SAS til Bangkok

Den nye SAS-rute vil bringe rejsende direkte til Bangkok tre gange om ugen med bekvemme natflyvninger i begge retninger. Fra København er der afgang kl. 23:30 og med ankomst i Bangkok næste eftermiddag kl. 17:05.

Retur vil SAS-flyet lette fra Bangkok kl. 23:45 og sætte hjulene på jorden i København kl. 06:35. Det er dermed rigtigt gode tider SAS har fået til ruten.

SAS flyet fra København til Bangkok vil afgå efter følgende plan:

Mandag, onsdag og fredag
Flight noAfgang STD Ankomst STA 
SK973 CPH 23:30 BKK 17:05 (+1) 
Tirsdag, torsdag og lørdag 
Flight noAfgang STD Ankomst STA 
SK974 BKK 23:45CPH 06:35(+1) 

Ni års pause

”Thailand og de skandinaviske lande har en lang historik præget af venskab og samarbejde, og det er en sand fornøjelse at igen åbne en direkte rute til Bangkok efter ni års pause,” siger Anko van der Werff, President & CEO for SAS.  

I ni år has SAS overladt Thailand til andre flyselskaber, men når det skandinaviske flyselskab vender retur til Bangkok bliver det med en moderne Airbus A350 med plads til 300 passagerer fordelt på SAS Go (Economy Class), SAS Plus (Premium Economy) og SAS Business.

Ruten åbner d. 30. oktober 2023, hvilket er helt perfekt i forhold til den travle vintersæson for Thailandsrejsende. Når det er koldt og mørkt i Danmark, så passer det med at vejret i Thailand viser sig fra sin allerbedste side. Derfor er december, januar og februar altid de travleste måneder i Thailand.

Læs også artiklen: “Thailands 5 magiske strandhoteller


Posted

in

by

Tags: