Hundeslæde i Finsk Lapland. Du flyver til Rovaniemi for at opleve det (foto: Kenneth Karskov)

SAS åbner ruter til hundeslæde, rensdyrkane og nordlys

Flere og flere vil opleve den magiske vinter i Norden. SAS åbner derfor flere nye vinterruter.

Af Kenneth Karskov

SAS åbner fem nye direkte ruter til Tromsø, Kiruna, Rovaniemi og Scandinavian Mountain Airport Sälen-Trysil.

De nye direkte ruter vil gøre det muligt for endnu flere rejsende at nyde skisportssteder, hundeslædeture og opleve nordlyset i den kommende vintersæson.

SAS flyver allerede til Scandinavian Mountains Airport (SCR) fra København og Aalborg i vintersæsonen og åbner nu yderligere to ruter fra Aarhus og London Heathrow.

Derudover åbnes tre nye sæsonruter: Fra København til Rovaniemi i Finsk Lapland og fra København til Kiruna i Sverige. Dertil kommer London til Tromsø i Norge.

Nordlys i Rovaniemi (foto:  Kenneth Karskov)
Billede: Nordlys i Rovaniemi (foto: Kenneth Karskov)

Flere rejser til Norden om vinteren

Forbindelsen til det nordlige Skandinavien styrkes og udvides yderligere med flere afgange til Tromsø, Longyearbyen/Svalbard, Luleå og Åre-Östersund på de eksisterende ruter fra København, Oslo og Stockholm.

“Vi ser en betydelig stigning i europæere, der rejser til det nordlige Skandinavien i løbet af vintersæsonen, og vi er meget glade for at kunne øge vores afgange til denne del af verden,” siger Erik Westman, Chief Revenue Officer hos SAS.

“Danmark er et vigtigt knudepunkt for SAS, og vores vinterprogram inkluderer også forbedret forbindelse mellem USA og Asien samt til vores skandinaviske og europæiske destinationer,” fortæller SAS-chefen.

Til de skandinaver, der søger mod varmere himmelstrøg om vinteren, tilføjer SAS nu endnu flere fly til varme destinationer som Gran Canaria, Tenerife og Agadir.

En rensdyrkanetur er en romantisk måde at opleve den nordiske vinter på (foto: Kenneth Karskov)
Billede: En rensdyrkanetur er en romantisk måde at opleve den nordiske vinter på (foto: Kenneth Karskov)

SAS direkte til Bangkok

I hele vintersæsonen vil der desuden være mindst fire ugentlige flyvninger med SAS til Bangkok fra København.

Fra slutningen af december øges det til fem ugentlige flyvninger, og fra slutningen af januar til begyndelsen af marts vil der være daglige afgange med SAS til Bangkok fra København.

Også frekvensen af SAS-ruter til USA øges. Det inkluderer daglige flyvninger fra København til Los Angeles og Boston og flyvninger to gange daglige SAS-afgange fra København til New York (JFK og Newark) med forbedrede tidsplaner, der forbedrer forbindelsen til JFK.

Derudover fortsætter SAS med at flyve deres nye rute København-Atlanta med fem ugentlige afgange i vintersæsonen.

SAS vil som sædvanligt i vintersæsonen også have fokus på europæiske skidestinationer som Zürich, Genève, Salzburg, Innsbruck, Milano og München – særligt i vinterferie-perioden.

Nordisk vinter er i høj kurs (foto: Kenneth Karskov)
Billede: Nordisk vinter er i høj kurs (foto: Kenneth Karskov)

Posted

in

by

Tags: