5 fly-anmeldelser med selskaber, du sjældent ser

Af Kenneth Karskov
Vi har lagt fem nye fly-anmeldelser op med selskaber, som du ikke ofte får chancen for at læse om. Tag med på turen med så eksotiske selskaber som Ethiopian, Royal Jordanian, Saudia og FlyDubai.

1: Star Alliance-medlemmet Ethiopian til Afrika

Ethiopian er ikke et selskab, der får megen opmærksomhed i Danmark. Det ambitiøse afrikanske selskab flyver ellers flere gange om ugen til og fra Skandinavien, men da ruten starter i Oslo, fortsætter til Stockholm og derfra flyver til Afrika, så er det som om, vi overser den i Danmark. Men det er der faktisk ingen grund til, for det er slet ikke nogen dårlig oplevelse! Læs her: www.flybranchen.dk/test-ethiopian-airlines-economy-class

2: Saudia til Jeddah… med bederum!

Selvom Saudi-Arabien er et af verdens rigeste lande, så er landets flyselskab langt fra de mellemøstlige konkurrenter hvad angår service ombord. Der er milevidt fra en tur med Emirates eller Qatar Airways og så det som foregår på et Saudia fly. Til en start er her ingen alkohol, så Saudia har ikke nogen bar ombord, men har til gengæld brugt pladsen til… et bederum! Tag med på turen med Saudia på den fem timer lange flyvetur til Jeddah i Saudi Arabien. Læs her: www.flybranchen.dk/test-ombord-paa-saudia-til-jeddah-i-saudi-arabien

3: Sjældent kig ind i saudi-arabisk indenrigsflyvning

Saudi-Arabien er lukket land for turister. Som udgangspunkt udsteder de lokale myndigheder ikke visum til turister, så det er kun folk på forretningsrejse, der får lov at komme ind i Saudi-Arabien. Så her er en sjælden chance for at kigge med på en indenrigstur i det kæmpestore ørkenland. Saudi-Arabien har en indenrigsrute, der er blandt de 20 travleste flyruter i verden. Læs her: www.flybranchen.dk/test-indenrigs-i-saudi-arabien [caption id="attachment_9489" align="alignnone" width="862"] Saudia er Saudi-Arabiens nationale flyselskab (foto: A. Doumenjou / Master Films / Airbus PR)[/caption]

4: Royal Jordanian – kommer snart til København

Når flyselskabet Royal Jordanian d. 3. juni åbner en ny rute fra København til Amman, får danskerne endnu et mellemøstligt flyselskab at vælge mellem. Royal Jordanian vil gerne sende danskerne på ferie i Jordan samt flyve dem videre ud i verden, men kan produktet ombord på Royal Jordanian måle sig med de store mellemøstlige konkurrenter? Forud for premieren i Danmark har vi testet Royal Jordanian på turen fra Amsterdam til Amman. Samme flytype, samme længde, samme serviceoplæg. Se her hvad du kan forvente dig: www.flybranchen.dk/test-royal-jordanian-economy-class-til-amman [caption id="attachment_9644" align="alignnone" width="1600"] Economy Class kabinen på Royal Jordanians A319 fra Europa til Amman i Jordan[/caption]

5: FlyDubai – Emiraternes lavprisselskab

FlyDubai er Emiraternes lavprisselskab. Det er den diametrale modsætning til flyselskabet Emirates, der satser på luksus, mens FlyDubai er et klassisk lavprisselskab, hvor du skal betale ekstra for det hele. Men hold fast: De to selskaber samarbejder, så du kan sagtens stå med en Emirates billet, hvor den ene strækning rent faktisk bliver fløjet af FlyDubai. Det er ikke nødvendigvis dårligt – du skal bare lige justere dine forventninger. Læs mere: www.flybranchen.dk/test-flydubai-dubai-emiraterne-lavprisselskab [caption id="attachment_9503" align="alignnone" width="1024"] FlyDubai er Emiraternes lavprisselskab med en flåde af Boeing 737 (foto: FlyDubai / PR)[/caption]  


Posted

in

by